stormbannerUITNODIGING VOOR DE FILM STORM OP VRIJDAG 3 MAART 14.00U

Hoi allemaal,

In de voorjaarsvakantie wordt een hele mooie film getoond in Theater de Leest, waar ik jullie voor mag uitnodigen.

In de late Middeleeuwen raakt de twaalfjarige Storm in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas in het geheim verboden teksten in diens drukkerij. Storms moeder vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben. Wanneer Klaas op heterdaad wordt betrapt, vlucht Storm net op tijd weg met de originele briefletters. Zo wordt hij het middelpunt van een klopjacht. Storm krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke ontmoet, een meisje dat in de ondergrondse tunnels van de stad woont. In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid.

Cast: Peter van den Begin, Juna de Leeuw, Davy Gomez, Angela Schijf, Yorick van Wageningen, Maarten Heijmans, Egbert Jan Weeber | Regie: Dennis Bots

Ik mag jullie met een korting van De Leest uitnodigen. Wij verlagen de prijs nog naar €5. Daarvoor moet je je bij mij opgeven.

De film begint om 14.00u op vrijdag 3 maart en is om 15.45u afgelopen.

Kom je ook? Gezellig!

Hartelijke groet,

Otto Grevink
dsottogrevink@gmail.com

Voor de ouders: in het kader van het jubileumjaar 500 jaar Reformatie is deze film over de tijd van Luther uitgebracht. Het landelijk jeugdwerk en de bioscopen stellen onze jongeren in staat deze film goedkoper te zien. We ontvangen hen graag op vrijdag 3 maart. De kortingsprijs geldt alleen voor die dag, en bij opgave via ons.

Geef een reactie