logo

Mijn mooiste bijbelverhaal

mijn mooiste bijbelverhaalWat vind jij het mooiste verhaal uit de Bijbel? Wat is uw mooiste Bijbelverhaal?
Deze vraag zal in september aan alle leden van de Kerk aan de Haven worden gesteld. Wie herinnert zich niet de meester op school die over David en Goliath vertelde of oma over Mozes in het biezenmandje?

Vanaf 1 september leggen we de leden van onze kerk de enquête ‘Mijn mooiste Bijbelverhaal’ voor. Op grond van de uitgebrachte stemmen stellen we een top tien samen. Welke tien eeuwenoude verhalen raken, ontroeren en spreken in 2016 het meest tot de verbeelding?

Op 30 oktober, de nationale Bijbelzondag, zal de uitslag bekend zijn. De kerkdienst zal op die zondag in het teken van dit project staan. Verder zullen de meest favoriete vijf worden uitgeroepen tot het verhaal van de maand. Activiteiten en diensten zullen deze pareltjes uit de Bijbel voor het voetlicht brengen.

Er zijn gemeenteleden nodig die de enquête willen voorbereiden, (digitaal) uit willen zetten en de stemming verwerken. Er zijn gemeenteleden nodig die mee willen denken over de presentatie van de winnende verhalen. Wie meer wil weten, denken en/of doen nodigen we uit om op zondag 5 juni om 11.15 uur naar De Haven te komen. Onder het genot van een kop koffie praten we verder.

Ds. Hariët Tarpeh – van Ittersum
Ds. Bert van der Linden

Geef een reactie