Kerstballen welkom in de Ambrosiuskerk voor kinderkersttheaterfeest

kerstbal 2Op 20 december wordt in de Ambrosiuskerk het kinderkersttheaterfeest gevierd. We zijn al druk bezig met oefenen en andere voorbereidingen en het belooft net als voorgaande jaren weer een echt leuk  kinderkersttheaterfeest te worden.

Natuurlijk bent u ook al volop met kerst bezig; wellicht heeft u de kerstboom al gezet of gaat u hem eerdaags neerzetten… en dan bent u erachter gekomen, of u komt er nog achter, dat u dit jaar andere kerstballen wilt! Of u heeft er weer teveel! Maar ja, wat doet u met die oude ballen?

Die willen wij heel graag hebben!! Want die kunnen wij goed gebruiken om het decor nóg mooier te maken!  Neem dus die kerstballen, die u over hebt of niet meer wilt, komende zondagen mee naar de kerk. Daar staat een grote doos waar we ze in verzamelen. Alle kleuren, maten en vormen zijn welkom!

Ziet u geen mogelijkheid om de ballen mee te nemen maar wilt u ze wel aan ons geven neem dan contact op met mij (Mirjam) dan zorg ik dat de ballen bij u worden opgehaald. Ook voor andere vragen mag u altijd even bellen of mailen.

kerstbal 1Wij hopen op veel ballen!

Graag tot ziens op zondag 20 december!

Namens de voorbereidingsgroep (Eric Jansen, Huberto en Maike vd Schuit, Sandra Gaakeer, Geo vd Velden, en Ds. Otto)

Mirjam van Haren,
0416-342189,
mirjamvanharen@gmail.com

Geef een reactie