Het mooiste Bijbelverhaal van Waalwijk op 17 december op het Raadhuisplein

beschuit_met_muisjes_4A.s. zaterdag delen gemeenteleden geboortekaartjes uit op het Raadhuisplein, om de stad Waalwijk bekend te maken met het meest gekozen Bijbelverhaal.

Er zijn 2500 kaartjes gedrukt en zaterdag verspreiden gemeenteleden zoveel mogelijk exemplaren. De kaarten bevatten de tekst: ‘Er is een Zoon geboren”. Op de achterkant staat de tekst ‘Zijn naam is Jezus’. De kaart biedt daarnaast een opstapje en uitnodiging richting de grote evenementen op 24 en 25 december, waarin dit Bijbelverhaal centraal zal staan!

“Zitten de mensen op het Raadhuisplein te wachten op deze kaart, het verhaal en de diensten waarnaar de kaart verwijst?”

Zeker weten: Het is niet voor niets dat het resultaat van de stemmen – uitgebracht door mensen binnen én buiten de kerk – ‘de geboorte van Jezus’ is. Kennelijk is dàt het verhaal wat mensen het meest boeit.

Dat er ook nogal wat mensen buiten de kerkmuren geïnteresseerd zijn in het mooiste Bijbelverhaal, lijkt ook het geval, omdat ondergetekende en Kees Honcoop a.s. zaterdag ‘het mooiste Bijbelverhaal’ mogen toelichten tijdens een interview in het Kersthuis.

2500 Kaarten verspreiden is best veel, maar met veel handen kunnen we dat! Dus help mee uitdelen tussen 14.00u en 16.00u! Als u/jij dat wilt tenminste. Verzamelen om 14.00u (of evt. later) bij de kerstboom op het Raadhuisplein. Opgeven is fijn, maar niet noodzakelijk.

Een hartelijke groet namens de projectgroep ‘mijn mooiste Bijbelverhaal’,
ds.Hariët Tarpeh

dshariettarpeh@pgwaalwijk.nl

Geef een reactie