dancing-in-jaffa-poster-260x367Theater de Leest  vertoont  maandelijks, op vrijdagavond een film met een maatschappelijk thema, of een christelijk thema. Een film die jongeren aan spreekt, maar ook voor een oudere doelgroep geschikt is. Een film die aanleiding geeft om met elkaar verder na te praten over zaken van geloof en leven. Een film waar we specifiek ook jongeren van de kerken in de regio voor uit nodigen. Bij de eerste film in november waren er 80 mensen gekomen, veelal vanuit de kerken in de regio.

Dancing in Jaffa is te zien op vrijdag 15 januari 2016

Tijd: 19:00 tot 20.30 uur 

De kaarten à 7,50 euro kun je bestellen bij theater de Leest. Voor jongeren geldt de korting van 2 euro met hun CJP pas. Zie  www.deleest.nl

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en/of na te praten over de film. Er is dit keer een eigen ruimte voor alleen de bezoekers van deze film. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Documentaire waarin ballroomdanser Pierre Dulaine terugkeert naar Israël om met een dansproject Joodse en Palestijnse kinderen samen te brengen.

Pierre Dulaine, gelauwerd ballroomdanser, keert terug naar zijn geboorteplaats Jaffa, Tel Aviv. Met een dansproject op de scholen in Jaffa wil hij Palestijnse en Joodse kinderen samenbrengen. Dans zal vooroordelen en politieke en culturele grenzen moeten wegvagen. Door de ogen van de kinderen maakt regisseur Hilla Medalia de kijker deelgenoot van dit experiment. Regie: Hilla Medalia ,Genre: documentaire

Data dat er een ‘inspiratie’ film zal draaien zijn: Vrijdag 19 februari, vrijdag 18 maart,  vrijdag 15 april, vrijdag 20 mei en vrijdag 17 juni, aanvang telkens 19 uur.

Geef een reactie