DE ALLER NIEUWSTE EN TEVENS LAATSTE THEATERPRODUCTIE “ALL AROUND” DOOR HET EDESE GOSPELKOOR SHIRCHADASJ & BAND.

IMG_7626Op zaterdag 18 februari 2017 presenteert Gospelkoor Shirchadasj & Band in de Kerk aan de Haven te Waalwijk haar allernieuwste en tevens laatste productie “ALL AROUND”. Het concert begint om 20.00 uur. Toegang is gratis.
Deze productie staat in het teken van het veertig jarig bestaan en het opheffen van Shirchadasj in 2017 en omvat een grote verscheidenheid aan muziekstijlen begeleid door een tienkoppige band met verrassende licht- en geluidseffecten verzorgd door een professionele crew. Het geheel wordt versterkt met indringende teksten en daarbij behorende mime- en drama effecten.
Hoe is het mogelijk dat deze groep op haar unieke wijze zo lang het publiek in binnen- en buitenland wist te boeien? Wat was daarvoor nodig?
Allereerst een sterke motivatie van alle medewerkers om de Boodschap over te brengen aan een ieder die dit wil horen en zien. Daarnaast was er een grote mate van creativiteit, inspiratie en onderlinge samenwerking nodig. Een samenwerking die tot stand kwam door de bundeling van talenten / individuele kwaliteiten bij koor-, band-, crewleden en artistieke leiding.
Talenten zijn ons gegeven door Hem waarover deze productie gaat. Geloof, vertrouwen, doorzettingsvermogen en het overwinnen van tegenslagen lopen als een rode draad door al die jaren heen.
De kern van deze laatste productie is dat Hij altijd, toen en nu, boven en onder, achter en voor, overal bij ons was en is. GOD BE ALL AROUND!
Het concert wordt mogelijk gemaakt door de Protestantse Gemeente Waalwijk in samenwerking met Zending over Grenzen. Er wordt gecollecteerd voor het werk van Zending over Grenzen.
Kaarten kunnen worden gereserveerd via concert18februari@gmail.com

Geef een reactie