Logo Facebook

Hoe kunnen we een kerkdienst maken die jij ook leuk vindt? Waarin het gaat over dingen die jou bezighouden? Waarin muziek klinkt die jij mooi vindt? In een gezellige ruimte en een ontspannen sfeer?

Dat zijn vragen waarmee ik graag met jullie aan de slag wil gaan. Samen met het Crossroadteam. Met een aantal jongeren hebben we eind januari al gesproken. En van wat we toen van jullie hoorden hebben we een viering voor tieners gemaakt in maart. In een aparte ruimte, alleen met je leeftijdsgenoten, met live-muziek en een jonge spreker. Nu gaan we nog een stapje verder. Jullie mogen het helemaal zelf bepalen! Hoe gaat de volgende jongerendienst eruit zien? Jullie jongerendienst. Niet voor anderen, maar voor jullie.

LogoMisschien heb je geen idee waar je zou moeten beginnen en hoe je dat zou kunnen doen. Daarom willen we jullie kort uitleggen uit wat voor onderdelen een dienst bestaat. We laten jullie heel verschillende manieren zien van dat deel een dienst eruit kan zien. En dan helpen we jullie met creatieve en leuke werkvormen om zelf te bedenken hoe jullie het zouden willen doen. We hebben geen plannen of beperkte keuzen: jullie mogen het maken en doen zoals jullie het willen.

Word je daar enthousiast van? Dan zien we je graag! We hebben gehoord van jullie dat een korte periode elke week samenkomen wat veel is. En dat de dinsdag niet zo’n handige dag is voor iedereen. Daarom hebben we een aantal avonden gespreid over de komende maanden. Telkens op woensdag. Dit zijn de data:

Woensdag 11 mei

Woensdag 25 mei

Woensdag 29 juni

Woensdag 7 september

Woensdag 21 september

We beginnen op 19.30u en we stoppen om 20.30u. En het is in ‘t Anker.

Laat je even weten of je komt aan Sandra Gaakeer (sandragaakeer@gmail.com)?

Hartelijke groet namens het Crossroad-team: Jaap Buijs, Theo Fuijkschot en Sandra Gaakeer,

ds.Otto Grevink

Geef een reactie